Videogesprek Liefdesproblemen

Videogesprek en Webbellen

Videogesprek. Liefdesproblemen bied je aan om via een videogesprek, contact te leggen met een van de consulenten op de website. We zijn als liefdesproblemen dus de tijd ver vooruit.

Wat is een videogesprek

Naast het chatten en bellen, kun je ook een videogesprek hebben met een van de relatiedeskundigen van Liefdesproblemen. Dit kan zowel via laptop, tablet of mobiele telefoon.  Je ziet dan de relatiedeskundige in beeld. En andersom ook. Zo weet je wie je tegenover je hebt en praat het wellicht een stuk makkelijker. Ook handig om bijvoorbeeld samen met je partner een gesprek te voeren. Met een deskundige op gebied van liefde & relaties. En jullie bepalen zelf het tijdstip wanner het jullie uitkomt.Videogesprek en Beeldbellen Liefdesproblemen

Aanbieden videogesprek op Liefdesproblemen

Kijk wel goed welke consulent dit aanbiedt. Dan staat het bij de box van de relatiedeskundige vermeld. Handig is het niet alleen voor jezelf. Maar stel je voor dat je samen met je partner een gesprek zou willen voeren. Om zo samen jullie issues bespreekbaar te kunnen maken.

Hoe fijn is het dan niet, jullie samen aan de ene kant van de lijn en de consulent aan de andere kant. Zodat jullie beiden tegelijkertijd horen hoe je jullie liefdesprobleem kunt aanpakken en oplossen. En jullie beiden ook horen wat er wordt gezegd. Zodat daar later geen discussies over kunnen ontstaan. Een videogesprek waarbij je elkaar ziet, helpt bij het oplossen van de liefdesproblemen. Je kunt elkaars gezichtsuitdrukking zien, je voelt elkaar zo beter aan. Lichaamstaal is dan ook zichtbaar.

Hoe werkt een videogesprek
  1. Maak een account aan. Rechts boven op de pagina bij Account aanmaken
  2. Log nu in op je account wat je hebt aangemaakt
  3. Schaf credits aan
  4. Start een chat bij een consulent die videogesprek aanbiedt
  5. Vraag in de chat om een videogesprek
  6. Het videogesprek kan starten

Weet wel dat ondanks dat een consulent het aanbiedt. Het op dat moment nog kan weigeren. Er kunnen altijd redenen zijn, dat het net even niet uitkomt. Maar dan chat je online met elkaar. En ook dan krijg je de juiste antwoorden.

Er zijn geen extra kosten verbonden aan een videogesprek. Alles verloopt via internet. Je hebt dus ook geen extra kosten van je provider als je een consulent raadpleegt via videogesprek van Liefdesproblemen.

Bellen zonder nummer intoetsen, webbellen

Bel je eigenlijk altijd via je mobiele telefoon of chat je er mee. Via Liefdesproblemen kun je ook bellen over internet. Je zit bijvoorbeeld achter je laptop en je belt met de desbetreffende consulent. Dan kun je via de microfoon van je laptop praten. Dit kan ook via je mobiele telefoon. Een uitkomst als je buiten Nederland vertoeft. Want zo heb je nooit extra kosten dan de credits die jij op voorhand hebt aangeschaft.

Zet de eerste 3 stappen als hierboven voor een videogesprek. Kies dan een deskundige op gebied van relaties uit die webbellen aanbiedt. Of klik op oproep starten bij een online box. Het gesprek komt via internet tot stand. komt geen telefoonnummer aan te pas.

We wijzen te vaak naar elkaar

Peter
Peter
000023
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Relatie Coach, life coaching, trauma verwerkings coach, spiegelcoach
Liefdes coach Nadia
Liefdes coach Nadia
000016
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes probleem coach
Lies
Lies
000024
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voor al je vragen over liefde & Relaties sta ik voor je klaar.
Ann, datingexpert, liefdesverdriet voorkomen
Ann, datingexpert, liefdesverdriet voorkomen
000022
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Leuk dat je hier bent. Ik ben Ann relatietherapeute, datingexpert, probleemoplossend gericht voor alle liefdes & relatieproblemen
Hanneke relatiecounsselor
Hanneke relatiecounsselor
000033
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Relatiecounsellor, mediation bij echtscheidingen en liefdesbreuken, helpen bij relatieproblemen in elke levensfase