Hoe het werkt

Liefdesproblemen. Hoe kom je in contact met een van de consulenten van liefdesproblemen?

We hebben het zo simpel mogelijk voor jullie gemaakt. Je hebt namelijk prangende vragen en je zit niet te wachten op een hoop administratieve rompslomp. Je wilt zo snel mogelijk antwoorden, dat begrijpen we. Een liefdesprobleem is een groot probleem en wil je zo snel mogelijk vanaf.

Hoe kom je in contact?

Je kunt met een consulent bellen, chatten en beeldpraten via webcam. Dit kan via je mobiel, maar ook via je laptop, tablet of welk ander apparaat ook, als die maar met internet verbonden is. Daarnaast kun je zelfs via internet bellen of beeldbellen met een van de consulenten.

Elk gesprek dat je voert, op welke manier dan ook. Het gesprek is en blijft privé. Er zit niemand tussen. Je krijgt met een gescreende consulent te maken, die gespecialiseerd is in liefdesproblemen. Je kunt bij elke box zien, waarin een consulent is gespecialiseerd. Kies er dus zorgvuldig een uit. Die jouw probleem of vraag met de grootste zorgvuldigheid in behandeling zal en kan nemen.

Zoals gezegd, we hebben het simpel gehouden.

Stap 1. Gratis account aanmaken

Maak een gratis account aan. Veel gegevens hebben we niet van je nodig. Je kunt het account op elk moment zelf zo verwijderen. Heb je met een consulent gechat. Kun je de tekst downloaden via je account. Om later op je gemak rustig nog eens na te kunnen lezen.

Stap 2. Schaf credits aan

Nu kun je credits aanschaffen. Je hebt hiervoor verschillende mogelijkheden, die je onder aan deze pagina vindt. Betalen gaat via een beveiligde verbinding, net zoals je online iets koopt of besteld. Gebruikmaken van credits is voor jou als klant, goedkoper. Je hebt nu geen extra kosten van een provider. Daarnaast heb je zelf in de hand hoeveel je wilt uitgeven aan een gesprek.

Stap 3. Zoek een consulent uit

Na het aanmaken van een account en betalen van credits ben je helemaal klaar om met de consulent van jouw keuze een gesprek te hebben. Je kunt bij de consulent aanklikken, waar jij voor kiest. Of chatten of een oproep starten. Wil je een beeldgesprek voeren? Kijk dan of de consulent dit aanbiedt.

De credits gaan pas lopen, zodra je met een van de consulenten contact hebt. Je kunt de aangeschafte credits alleen gebruiken op de website Liefdesproblemen.

Het kan gebeuren, dat de internetverbinding wegvalt tijdens de chat. Geen nood, na 30 seconden verbreekt de chat automatisch. Zo heb jij geen verlies van je credits.

Gescreende professionals

Op de website Liefdesproblemen werken vooraf gescreende consulenten. Die ieder hun eigen expertise hebben. Ze werken op zelfstandige basis. Maken gebruik van de door de website aangeboden mogelijkheden. Ze zijn gescreend op hun specialiteiten die ze aanbieden, zodat jij weet, ik heb te maken met iemand die verstand van zaken heeft. Die mij niet aan de praat houdt. Waar ik een gedegen en helder gesprek mee kan voeren.

De consulenten voorzien jou van gedegen en kwalitatieve antwoorden. Ze bieden je een luisterend oor, indien je dat wilt. Je kunt je liefdesprobleem aan ze voorleggen en zij geven je tips, adviezen, inzichten om het probleem voor jou helder en inzichtelijk te maken. Waarbij je oplossingen aangeboden krijgt om mee aan de slag te gaan.

Niet tevreden/een klacht melden?

Het kan zijn dat er bij de aanschaf van de credits, of het gebruik er van, iets misloopt. Maak dan direct gebruik van het contactformulier. Geef duidelijk aan wat je klacht is en vermeld je gegevens.

Heb je een klacht over een consult? Vermeld dan naast je eigen gegevens, de klacht die je hebt. Maar ook de naam van de desbetreffende consulent die je gesproken hebt. Je klacht wordt naar de consulent doorgezet. Zoals aangegeven, is de lijnhouder niet aansprakelijk voor de gevoerde gesprekken. Daar zijn de consulenten zelf verantwoordelijk voor.

Vragen stellen via het contactformulier waarvan de antwoorden op de website te vinden zijn, worden niet in behandeling genomen.

Door een gesprek met een van de consulenten aan te gaan, ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Schroom niet als je vastloopt in de liefde. Daar zijn wij voor. We helpen een ieder met respect en vanuit gelijkwaardigheid en met respect.. Al je vragen en problemen op welk vlak dan ook, zijn welkom. Hoe gek die voor jezelf ook mag klinken.

Basis pakket    10 Credits  €10,00   (€1,00 per credit)
Pakket Brons   20 Credits €19,00   (€0,95 per credit)   < Meest gekozen pakket
Pakket Zilver   40 Credits  €38,00  (€0,95 per credit)
Pakket Goud   80 Credits   €72,00  (€0,90 per credit)  < Meeste waar voor het geld!
Email-consult 25 Credits   €25,00  (€1,00 per credit)

Gelieve eerst een account aan te maken voordat u Credits koopt!

Hanneke relatiecounsselor
Hanneke relatiecounsselor
000033
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Relatiecounsellor, mediation bij echtscheidingen en liefdesbreuken, helpen bij relatieproblemen in elke levensfase
Lies
Lies
000024
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voor al je vragen over liefde & Relaties sta ik voor je klaar.
Peter
Peter
000023
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Relatie Coach, life coaching, trauma verwerkings coach, spiegelcoach
Liefdes coach Nadia
Liefdes coach Nadia
000016
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes probleem coach
Ann, datingexpert, liefdesverdriet voorkomen
Ann, datingexpert, liefdesverdriet voorkomen
000022
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Leuk dat je hier bent. Ik ben Ann relatietherapeute, datingexpert, probleemoplossend gericht voor alle liefdes & relatieproblemen