Bewust kiezen om single te zijn

Bewust kiezen om single te zijn

Bewust kiezen om single te zijn. we zijn het heel normaal gaan vinden om ons eigen leven met iemand anders te delen. Vroeger werd je met de nek aangekeken als je geen partner had. Die tijden zijn voorbij. Alle vormen van een relatie zijn tegenwoordig mogelijk.

Om die reden zijn er ook, die kiezen om bewust single te zijn en te blijven. Althans voor nu. Niets veranderlijker als een mens, zegt een relatietherapeute van Liefdesproblemen.

Wat zijn de redenen om bewust single te zijn?

•       Vrijheid. Bewust single zijn ben je zo vrij als een vogel. Geen verplichtingen, nergens rekening mee te hoeven houden, financieel alleen voor jezelf te zorgen. Deze vrijheid vinden sommige mensen goud waard en voelen geen enkele behoefte deze voor wie dan ook in te leveren.

•       Slechte liefdeservaringen. Als je achtereenvolgens zelf zeer enthousiast jezelf open hebt gesteld voor anderen en voor je gevoel telkens de kous op de kop krijgt. Met de meest uiteenlopende redenen anderen afhaken. Kies je zomaar voor bewust single zijn. Daarbij geen gevoelens van afgewezen te voelen, je eenzaam of alleen voelen. Je kiest er bewust voor lekker met jezelf door het leven te gaan.

•       Werkdrive. Als je werk je kind is en je je daar 100% op stort, is er in de tijd gezien geen ruimte om een relatie de tijd te geven die het nodig heeft. Deze personen kiezen dus er bewust voor alleen door het leven te gaan. Je kunt ze hiervoor een compliment geven. Want als ze wel voor een relatie zouden gaan, spelen ze met de gevoelens van de ander. Mooi dat deze bewustheid aanwezig is.

•       Angst voor het commiment. Je zou wel graag een relatie willen, maar de angst vliegt door je heen op het moment dat je er samen voor gaat kiezen door het leven te gaan. Dan haak je direct af. Of dit bewust single zijn is, kun je je afvragen. Angst en liefde zijn elkaars tegenpolen. Vaak zijn het diegenen die dan maar single blijven, terwijl ze diep in hun hart toch wel dolgraag een liefdesrelatie voor zich zouden willen zien. Wij kunnen je helpen van Liefdesproblemen als je je hierin herkent. Bel of chat gerust eens met een van de gediplomeerde hulpverleners van Liefdesproblemen.nl

•       Niet loskomen van je ex. Vaak na een verbroken relatie willen we zo snel mogelijk weer een liefdespartner. Er wordt dan ook vaak alweer snel gedate. Om er vervolgens achter te komen, dat iemand nog dusdanig in je systeem zit, dat openstellen voor een ander niet lukt. Dan kun je er bewust voor kiezen een tijd single te blijven. Omdat je je bewust bent van het feit een ander pijn te doen, als je wel zou gaan daten. Kun jij je ex niet vergeten? Bel of chat dan eens met een consulent van liefdesproblemen.nl Die geven je inzichten en handvatten om je ex snel los te kunnen laten.

•       Singel zijn ervaar je geen stress. Erachter komen dat voor jou in een liefdesrelatie zijn, je een bepaalde druk geeft, kan je doen besluiten niet meer in een liefdesrelatie te willen stappen. Zodra er iemand in je is geïnteresseerd, voel je al druk en stress. Naarmate het vordert loop je qua energie helemaal leeg. Je besluit hierom bewust single te zijn, zodat je zonder stress je leven veel aangenamer vindt.

Er zijn nog veel meer redenen waarom iemand bewust single blijft, we hebben een aantal belangrijke redenen voor je opgeschreven. Als jij er bewust voor kiest, maar toch wel verlangt naar een liefdesrelatie. Schroom dan niet om ons Liefdesproblemen.nl eens een keer te raadplegen.

Peter
Peter
000023
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Relatie Coach, life coaching, trauma verwerkings coach, spiegelcoach
Hanneke relatiecounsselor
Hanneke relatiecounsselor
000033
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Relatiecounsellor, mediation bij echtscheidingen en liefdesbreuken, helpen bij relatieproblemen in elke levensfase
Ann, datingexpert, liefdesverdriet voorkomen
Ann, datingexpert, liefdesverdriet voorkomen
000022
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Leuk dat je hier bent. Ik ben Ann relatietherapeute, datingexpert, probleemoplossend gericht voor alle liefdes & relatieproblemen
Lies
Lies
000024
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voor al je vragen over liefde & Relaties sta ik voor je klaar.
Liefdes coach Nadia
Liefdes coach Nadia
000016
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes probleem coach